Kunstrådgivning til virksomheder

Hos COLLABORATIONS er vi eksperter i kunstrådgivning til virksomheder.

Hvis du er privat eller offentlig bygherre og gerne vil afsætte midler til kunst i forbindelse med ny-, om eller tilbygning, kan du søge rådgivning hos COLLABORATIONS.

Hos COLLABORATIONS rådgiver vi om, hvordan kunst passer i arkitekturen og hvordan kunst kan styrke identitet og samtale i miljøet, så det højner brugernes oplevelse af stedet.

Når vi hos Collaborations rådgiver virksomheder om kunst, arbejder vi med kunsten som et værktøj til at formidle en fortælling i relation til virksomheden og det er helt afgørende at I kan genkende jer selv i denne fortælling.

Vores kunder består både af større virksomheder, der bruger kunsten til at skabe samtale og værdi, bygherrer, der arbejder med højeste DGNB certificering i bæredygtigt byggeri eller virksomheder, som bruger kunst som investering.

Eksempler på rådgivningsprojekter

Et større internationalt konsulenthus

Kunden bad os om hjælp til kunstudsmykning i deres nye domicil og hovedsæde. Vi løste opgaven ved at kuratere kunsten ud fra forskellige præmisser, fx. blev vi enige om at bevægelse er husets omdrejningspunkt. Samtidig skulle kunsten holde samme æstetik, som er i tråd med det nye hovedsædes arkitektur. Vi endte med at vælge værker af tre talentfulde danske kunstnere i glas og i kobber.

Esben Weile Kjær "Narcissus"

Astrid Myntekær "Orbit"

Gigthospitalet i Sønderborg

Et lindrende hospital – et integreret kunstprojekt

Her har opgaven haft fokus på, at det ikke er en udsmykning, men en løsning, hvor kunsten fungerer som et konkret, integreret og fortællende element, der aktivt understøtter hospitalets formål med at hjælpe, lindre og behandle mennesker i smerte.

Nicolai Howalt

Nicolai Howalt

Hvordan vælger vi kunst til din virksomhed?

Hos COLLABORATIONs er vi et trænet team af kunstrådgivere, der ikke laver andet end at sondre imellem det geniale, det gode, det dårlige og det dybt elendige. Vi har set det meste af den kunst, der er på det etablerede og yderligere på de underliggende markeder og vi er så nysgerrige, at vi ikke kan lade være med at rejse verden rundt for at tilegne os mere viden. Erfaringen er bygget op igennem årtier, og giver os et overblik over kvaliteten og spændvidden, så vi kan nå frem til det rigtige match mellem jeres konkrete byggeri og det kunstneriske udtryk.

 

KONTAKT

Hvis du er interesseret i et kundemøde, er du meget velkommen til at kontakte mig.

CRISTINA BRAMSEN

Head of Art Commissions

Tlf.: tel:+45 5174 6086

Mail:cristina@collaborations.dk

 


For yderligere spørgsmål

Tania Asbæk
Tlf.: 5180 8054
tania@collaborations.dk

Store Kongensgade 118 · 1264 København K

Åben for besøg: Onsdag - Fredag 12 -18 · Lørdag 11 - 16

+45 5180 8054

tania@collaborations.dk