Tidligere udstilling

Lasse Bruun

noZzle

7. april - 7. maj 2022

COLLABORATIONS er glade for at præsentere soloudstilling i underetagen med Lasse Bruun, noZzle.
Lasse Bruun (b: 1990, Odense) viser med sin udstilling ‘noZzzle’ en ny serie af værker han betegner som en hybrid mellem maleri og fotografi.
Titlen ‘noZzzle’ refererer til de dysehuller i printerhovedet på en inkjet-printer der kommer blæk ud af. Med de søvnige z’er ‘Zzz’ personificerer Bruun printeren og skaber en forestilling om en printer, der er træt af at printe. Enten fordi den er gammel og forældet eller fordi den ikke kan følge med den deling af billeder der sker igennem internettet og på de sociale medier.
Værkernes motiver er valgt ud fra et idiosynkratisk grundlag og er trukket ud af den afhierakiserede billedverden Bruun har skabt omkring sin praksis. Dette får tematikken i hvert enkelt billede til at variere.
Alle værkerne er enten uddrag, detaljer eller ’zoom-ins’ der skildrer tilblivelsen eller udviklingen af hverdagsscenarier. En tatovering med betændelse i, brillestellet fra et algoritmebaseret ansigt, en bil moduleret i voks, en printplade fra indersiden af en harddisk, et hjemmelavet skilt fra et børneværelse skåret ud i træ eller en pavlova med stikkelsbær, ribs og jordbær.
Udstillingen består af en serie af værker, der med sine fragmenterede og puslespilsagtige overflader, skaber et udtryk der er svært at definere. Da alle værkerne hver især er skabt ud fra et eller flere konkrete fotos på trods af deres ellers abstrakte udtryk, bliver beskueren fanget imellem værkerne for at finde ud af: hvad kigger jeg egentlig på?For yderligere spørgsmål

Tania Asbæk
Tlf.: 5180 8054
tania@collaborations.dk

Store Kongensgade 118 · 1264 København K

Åben for besøg: Onsdag - Fredag 12 -18 · Lørdag 11 - 16

+45 5180 8054

tania@collaborations.dk