Tidligere udstilling

Andrea Marie Breiling | JPW3 | Wanda Koop

Micro-, Macro-, Megascapes

7. april - 7. maj 2022

Den her udstilling arbejder med ideen om et indre landskab, og hvis det findes, hvordan finder man vej? Havde vi ikke været underlagt en overskrifts antydende tyranni, burde vi have kaldt den her udstilling:

 

Micro- Macro- MegascapesEn genvej til det indre landskab

Tænk småt. Begynd stort. Eventuelt her. 

Malerierne i den her udstilling er store og meget større end de ser ud. De er også bittesmå og uendelige. Eller fjerlette og tonstunge. Fordi de antyder noget, der er endnu større end kvadratmeter. De viser alt omkring os. En verden, der omfatter os og omslutter os, med en fortælling, der begynder dybt inde i os selv. Hver og en af os. Uanset hvor vi kommer fra. Finland, Norge, Herning, You name it. 

For rejsen igennem de her malerier, mod det indre landskab, begynder naturligvis med det menneskelige udgangspunkt. En detalje vi genkender i os selv, en detalje på DNA niveau. Eller måske snarere (eller smukkere) en detalje på “minde niveau”. Det/dit menneskelige udgangspunkt. Så kig dybt ind i de her malerier og led efter: duften af et bølgeskvulp – smagen af nyslået græs – lyden af en sommerdag. Et øjebliks brise, der strejfer dig tilfældigt og sætter sig som en følelse til evig eje. Noget du, helt åbenlyst, ikke helt kan beskrive. Men som alligevel giver dig en ro og en længsel. Når du har fundet det, så er du her, i dit indre landskab. 

Og så må man videre. For når man endelig når frem til koordinaterne, for sit indre udgangspunkt, så er det tid til at kaste sig over ideen om nødvendigheden af en horisont. Horisonten som helbredende kraft og horisonten som vores menneskelige anker. Uendelighed kommer indefra…

Altså, den her udstilling handler om noget dybt personligt, oprindeligt og evigt. Noget fra ur-, nu og fremtiden, og derfor er det en utrolig generel fortælling.
Måske kan vi genkende hinanden igennem de her værker. Måske kan vi finde hinanden. Måske finder man lidt af sig selv. 

Gennem værker af Andrea Marie Breilling, JPW3 og Wanda Koop glæder vi os til at guide dig helt dér ind og langt nok tilbage, til tiden inden du blev væk. Her kan du så lige trække vejret, sunde dig og orientere dig – og samle kræfter til at forsvinde igen. Mod horisonten.  

God kunst er en supercharger – og der er masser af ledige pladser rundt omkring i byen. 

 

Kærlig hilsen,

COLLABORATIONS
For yderligere spørgsmål

Tania Asbæk
Tlf.: 5180 8054
tania@collaborations.dk

Store Kongensgade 118 · 1264 København K

Åben for besøg: Onsdag - Fredag 12 -18 · Lørdag 11 - 16

+45 5180 8054

tania@collaborations.dk