Tidligere udstilling

Astrid Myntekær | Hunter Potter | JPW3 | KATSU | Peter Bonde

Pausebilleder

7. oktober - 28. oktober 2023

Vi vil gerne sætte fokus på det, der ligger midt imellem. Perioden fra det tidspunkt, hvor du holder op med at udføre noget, og helt indtil noget nyt begynder. Selve pausen. For en pause er meget, meget vigtig. Det er i pausen, du midlertidigt stopper en proces og har mulighed for at reflektere og genstarte din “enhed”,  samt foretage eventuelle ændringer. Pausen er tanketid.

Men det kan være svært at holde pause. Derfor har man opfundet pausefisk – og næsten lige så inspirerende: pausebilledet.

Et pausebillede er et visuelt element, der minder dig om, at tingene nu midlertidigt er sat på pause. Det, der var i gang, er stoppet, og det, der skal begynde, er endnu ikke startet. Lige nu er tingene i pause. Og pausen er din egen tid, som du skal bruge fornuftigt. Du skal slappe af og “nulstille” hjernen, for så bliver det meget lettere at vende tilbage til trummerummet med fornyet energi.

Vi stiller en række “pausebilleder” til rådighed, og det eneste, du skal gøre, er at gå indenfor, finde et værk og tage plads i stolen. Sid i tavshed og læs manualen. Men det kan selvfølgelig også være svært nok, når man har så travlt. Det er jo derfor, vi gerne vil minde dig om, at en pause ikke har en fast længde. Den har et formål.

En pause kan give: Fysisk og mentalt velvære, reducere stressniveauet, forhindre udmattelse, forebygge overbelastning og forbedre din generelle trivsel.


For yderligere spørgsmål

Tania Asbæk
Tlf.: 5180 8054
tania@collaborations.dk

Store Kongensgade 118 · 1264 København K

Åben for besøg: Onsdag - Fredag 12 -18 · Lørdag 11 - 16

+45 5180 8054

tania@collaborations.dk