Tidligere udstilling

Aguirre Schwarz ZEVS

The Last Cowboy Is Dead

9. februar - 5. marts 2021

Den sidste Cowboy er død. Endnu en ”fornem ambassadør for menneskets ret til fri vilje” er skudt, død og borte. Marlboro Manden er blevet likvideret af selve ZEVS. Dampen har lagt sig, og nu skal han begraves. Så Aguirre Schwarz har indrettet et konstitueret gravkammer i Collaborations. Lad os bare kalde det et Mausoleum – historien har lært os, at sådan en konstruktion kan rumme både de gode, de onde og de hykleriske. Og nu ligger han så her, ham Marlboro Manden. Suk.

Naturligvis har alle mulighed for at komme forbi og vise ham den sidste (dis)respekt. Og når vi siger alle, så mener vi alle, for Cigaretter, Koll og Cancer har altid været sociale bølgebrydere. Så for ligesom at understrege, at alle er lige for laster, har vi valgt, at man kun kan se liget fra gaden – der er jo ikke noget mere inkluderende end, når alle er udelukket.

Og når du så har fået sagt farvel, hostet af og hadet af – og fået gang i lungerne igen, så kan du lige så godt gennemføre den komplette ArtWalk. Det er kunst og kondi – i eget tempo og med egne øjne. Det er på tide at blive klogere.
For yderligere spørgsmål

Tania Asbæk
Tlf.: 5180 8054
tania@collaborations.dk

Store Kongensgade 118 · 1264 København K

Åben for besøg: Onsdag - Fredag 12 -18 · Lørdag 11 - 16

+45 5180 8054

tania@collaborations.dk