Tidligere udstilling

Hunter Potter | Jackson Casady | Kayla Mattes

Pictures From the Other Side

15. april - 22. maj 2021

Der er kunst, der peger på fremtiden, der leder menneskeheden videre. Og der er kunst, der endevender vores kulturelle kontekst og giver os indsigt og perspektiv i det rod, vi befinder os i. Ind imellem er der masser af andet kunst, som holder os beskæftiget, mens vi står stille.

Vores udstilling: “Picture from the Other Side” falder absolut i kategorien dissektion af vores kulturelle kontekst. Kayla Mattes, Hunter Potter og Jackson Casady er tre yngre amerikanske kunstnere, der har forladt det abstrakte udtryk og vovet sig dybt ind i (europæisk) kunsthistorie for at introducere/konfrontere os alle med nogle aktuelle (daglige) begivenheder og adfærdsmønstre anno 2020-21.
Den visuelle og tekniske reference er, for at nævne nogle af de vigtigste: Bruegel, Goya og Pop. Naturligvis blander de det sammen, nogle gange subtilt og men altid smart, med et strejf af amerikansk tegneseriekunst.

Bonus info. Så mange ikke-europæiske kunstnere udforsker i øjeblikket den europæiske kunsthistorie. Det giver mening at overlade det til nogle “udlændinge” som kan vise os hvem vi faktisk er lige nu.
For yderligere spørgsmål

Tania Asbæk
Tlf.: 5180 8054
tania@collaborations.dk

Store Kongensgade 118 · 1264 København K

Åben for besøg: Onsdag - Fredag 12 -18 · Lørdag 11 - 16

+45 5180 8054

tania@collaborations.dk